24 Δεκεμβρίου 2009

Αυτα 2009.

Ρε δε ζηταω πολλα. Βρισκω χαρα στις μικρες απολαυσεις τις ζωης, και πολλες φορες καποιες μερες αποτελουν κολαζ τετοιων αξιομνημονευτων ημερων.

Μια μερα που περιεχει: ψωνια με ενα φιλο που δε βλεπεις οσο συχνα οσο θα θελες, φαγητο με μια παρεα που σημαινει τοσα για σενα, καφες με τα ιδια ατομα + αλλα που μονο ευπροσδεκτα ειναι και για επιλογο μια νυχτα που προκυπτει να κραταει περισσοτερα χαρτια απο οσα νομιζες, τοτε πεφτεις για υπνο και ενα αισθημα ολοκληρωσης σε γεμιζει ενθαρρυνοντας σε να ξυπνησεις και την επομενη μερα.

Θενξ ρε. Ηταν μια χρονια δυσκολη για πολλους απο μας. Μακαρι να μπορουσα να σας δωσω ολους ενα δωρο που σας αξιζει. Οχι μονο το τιγρε σατεν εσωρουχο που πηρα στον Αρη. Μακαρι να ειχα το κουτι της Πανδωρας και καθως το ανοιγα να ημουν καμπερομενος απε'ξω και να αιχμαλωτιζα καθε ποθο που προσπαθουσε να δραπετευσει. Επειτα στο καθενα σας να χαριζα τον καθε ποθο και αυτος να σας βοηθουσε ειτε να αντιμετωπισετε τις καθε μαλακιες σας ειτε να σας προβληματισει για αλλες μαλακιες που στη τελικη σε καλο θα σας εβγαινε. Δε θα κρατουσα κανενα για μενα, στη τελικη ισως επαιρνα ενα κομματι ποθου απτον καθενα.

Γυφτια ε?

Το μπουλο σου 2009
Καλο 2010 sunshines :)

3 σχόλια: