14 Ιανουαρίου 2010

Ακραιος ρε Anakin

Αφου δεν καταφεραμε μεσα στις διακοπες να κανουμε το Star Wars Marathon που λεγαμε, δηλαδη να δουμε ολες τις ταινιες Star Wars σε μια μερα, ειπα τις προαλλες να δω το Episode 3: Revenge Of The Sith μιας και ειναι και η ταινια Star Wars που εχω δει τις λιγοτερες φορες.
Για οσους δεν την εχουν δει, ουσιαστικα προλογιζει την στροφη του Darth Vader στη σκοτεινη πλευρα της δυναμης (αμα δε ξερετε και ποιος ειναι ο Darth Vader τοτε καντε κατι με τη ζωη σας) και το πως κατεληξε να γινει βιονικο σαδιστικο οργανο επιβολης της θελησης του Αυτοκρατορα του. Ξερετε γιατι κατεληξε εκει ο μαν? Γιατι αγαπουσε γιαυτο!



Ο τυπος εβλεπε την εγκυο γκομενα του σε ενα οραμα να πεθαινει κατα τη διαρκεια της γεννησης του παιδιου του και ο μονος τροπος να τη σωσει ηταν να ασπαστει τη σκοτεινη πλευρα της δυναμης για να αποτρεψει τον σιγουρο θανατο της (αυτοι ειχαν τετοιες μαγκιες, respawn, κεραυνους κλπ). Ετσι ο μαν απαρνηθηκε ολα εκεινα που σα μαλακας καθονταν και μαθαινε περι καλης πλευρας της δυναμης, ανιδιοτελειας, αντισταση σε πειρασμους και πουτσες μπλε μονο και μονο για να σκοτωσει ενα ματσο jedi, παιδια, παναγιες και χριστους για να κερδισει την εμπιστοσυνη του μαγκα του αυτοκρατορα που θα του μαθαινε το σκηνικο με το respawn.



Στη τελικη ξερετε τι εγινε? Πανω στη τσαντιλα του επνιξε την γκομενα του, η οποια τελικα οντως πεθανε στη γεννα, τον εκοψε στη μεση ο original δασκαλος του, επεσε στη λαβα ε και μπολικη ωρα αργοτερα εσκασε μυτη ο αυτοκρατορας και για να τον κρατησει στη ζωη τον εκανε τη γνωστη ρομποτικη φιγουρα που γνωριζουμε. Τραγικο μεν, FAIL δε.
Ρε τον καρμιρη τον Vader ρε, πραγματικα τον λυπαται η ψυχη μου καθε φορα που βλεπω αυτη τη ταινια. Ουσιαστικα αυτος ηταν η αιτια του θανατου της γκομενας του που τοσο πολυ προσπαθουσε να σωσει. Η πρωτη μου σκεψη μετα τον οικτο ηταν "Μουνοδουλος". Υπερβολικος κιολας. Σε φαση, ρε φιλε και μεις αγαπησαμε αλλα δε σκοτωσαμε παιδακια! Αλλα απτην αλλη, αμα κινδυνευει αυτος που αγαπας, τυφλωμενος απτο παθος σου να τον κρατησεις ζωντανο, ποσο απιθανο ειναι να φτασεις στα ακρα? Ασε που ο καθενας μας οριζει διαφορετικα τα "ακρα".

Poor Vadah..


6 σχόλια:

  1. e entaksei twra pragmatika ekplissomai, den iksera oti isoun KAI romantikos tupos!! vasika evala ta klamata den iksera oti o vader itan tetoio psuxaki, klaps :(
    :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. vasika na prosthesw oti o palpatine xrisimopiei kai texniki pithous gia na se kanei corrupt me thn force. Dld den pige etc apla gia thn gomena kai esfaze paidakia eixe faei kai corruption spell sthn mapa.

    IM MORE NERDISH THAN YOU A*HOLE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πλασαρω εκλαϊκευμενη nerdοσυνη, κραταω τις λεπτομερειες για τη μπαρτυ μου :P. αν και δε συμφωνω μαζι σου περι corrupt spell. ο τυπος αμφιταλαντευονταν ηδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. its not a therory its a fact...master lvl siths can do that!
    Exei ipothei se polla comic/ video games me star wars theme oti auto ginetai
    Dld esena den sou fenete kapos apotomi h allagi tou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενα λιγο ακυρο σχολιο αλλα, οκ, το λεω απλα επειδη μου ηρθε αμεσως στο μυαλο μολις διαβασα το: "Ουσιαστικα αυτος ηταν η αιτια του θανατου της γκομενας του που τοσο πολυ προσπαθουσε να σωσει" -> "We are the causes of our own suffering".

    ΑπάντησηΔιαγραφή