28 Φεβρουαρίου 2010

Γαματε γιατι χανομαστε.

Με αφορμη μια συζητηση που ειχα σημερα με εναν φιλο (δε λεω ονομα αλλα ειναι μαγκας και ωραιος και κουλ, οχι δεν ειναι εγω χαζε) ψηθηκα να ποσταρω ενα blog που ηθελα εδω και καιρο.

Ο ανθρωπος οταν ΔΕ γαμαει ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ.

Το χανει. Το καιει. Πως το λενε. Ολοι ανεξαιρετως, αγορια και κοριτσια. Βρισκει 1002 ανουσιες παπαριες να τον απασχολουν μπας και γεμισει τις ωρες που καλλιστα θα μπορουσε να πηδιεται αβερτα η εστω να φλερταρει. Κοιτα μερικες φορες δε χρειαζεται να γαμαει γιατι υπαρχει και η αεναη σχεση μας με την Μαρια Παλαμη και τον χ-ψ καυλι-ομοιωμα του Peter North. Εστω σε δουλεια να βρισκεται τουλαχιστον ρε. Εφοσον βρισκεται σε τετοιο σταδιο τοτε πιθανως να την παλεψει γιατι τοτε συνηδειτοποιει πως "δε γαμαω αλλα προσπαθω τουλαχιστον".

Αμα εξαιρεσεις τις γκομενες που εχουν daddy issues και τους γκομενους που δεν τους βυζαινε πολυ η μανα τους, οι υπολοιποι ψαχνουνε να βρουνε το τελειο ταιρι με το οποιο θα εχουνε τα ιδια γουστα σε μουσικες, ταινιες, αποψεις, βιβλια γιατι νομιζουν οτι ετσι δε θα βαριουνται. Ναι το να τα χεις με τον εαυτο σου δεν ειναι βαρετο. Ειναι πιο ενθουσιαστικο και περιπετειωδες απο τις ταινιες του Indiana Jones. Πανεξυπνο ναι. Μπραβο μου γιατι και γω το ιδιο πιστευω ωρες ωρες.

Αντι ρε πουστη μου να κατσουμε να ρισκαρουμε γνωριζοντας καποιον τελειως αγνωστο που καθεται στην αλλη ακρη του μπαρ, στη διπλανη μας θεση στο λεωφορειο η πισω απο μας στην ουρα για καποια δημοσια υπηρεσια, καθομαστε και κοσκινιζουμε τον αλλον ετσι ωστε σε περιπτωση που παιξουμε "βρειτε τις διαφορες" μεταξυ μας, το σκορ να ειναι το μικροτερο δυνατο. Αποφευγουμε δηλαδη το να βαλουμε κανα καινουργιο χρωμα στη ζωη μας, καμια αγνωστη για μας μουσικη, εστω μια κλανια που να μυριζει διαφορετικα απτη δικια μας ρε.

Και μετα παραπονιομαστε πως τιποτε αξιολογο και ανανεωτικο δε συμβαινει στη ζωη μας και συνεχιζουμε να καιγομαστε σε facebook, myspace και blogs αμολοντας ψευτο-ψαγμενες παρλαπιπες για ποσο δε γαμαμε. Καμουφλαρισμενα ομως ε. Δε θα δεις κανεναν να ποσταρει "ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΘΕΛΩ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΑΜΩ" η καμια να λεει "ΠΟΘΩ ΤΗ ΨΩΛΗ ΤΟΥ". Θα δεις ομως καποιον στιχο απο καποιο alternative τραγουδι παντα γραμμενο με μικρα γραμματα (τα κεφαλαια παραειναι metal) που θα μαρτυραει το ποσο pathetic ειμαστε που δε μπορουμε να παραδεχτουμε την αγαμοσυνη μας. Γιατι η πλειοψηφια των σκεψεων μας γυρω απο αυτο περιστρεφονται. True story.

Ειμαστε τελειως ηλιθιοι ρε γαμωτο.

Ωχ μπαινει η ανοιξη σε λιγο. Αυτα ειναι!
Καλο βραδυ sunshines.

3 σχόλια: