31 Μαρτίου 2010

Ειλικρίνεια - "It's not you, it's me" : 0-1

Ολοι εχουμε βρεθει σε καταστασεις που θελουμε να τερματισουμε μια σχεση, να βγαλουμε καποιο ατομο απτη ζωη μας, να θεσουμε ορια σε καποιο αλλο η γενικα να γαμησουμε τη ψυχολογια καποιου για δικους μας λογους που δεν ειναι παντοτε ξεκαθαροι.

Ποιος ειναι λοιπον ο λιγοτερο επωδυνος τροπος για να ραγισεις τη καρδια του αλλου? Εδω λιγο πολυ θα συμφωνησουμε ολοι πως ο ιδανικος τροπος ειναι να εισαι απολυτα ειλικρινης μαζι του και να πεις ακριβως τι σκεφτεσαι. Σωστα ε? Και προφανως να το κανεις απο κοντα. Μεσω τηλεφωνου, sms,ταχυδρομικου περιστεριου ή chat, δηλωνει οτι εισαι μια κοτα και μιση. Ετσι σκεπτομενος και εχοντας κανει ουκ ολιγες επικες γαϊδουριες στη ζωη μου, ειπα μια φορα να fight the good fight και να μη κοροιδεψω κανεναν τσαμπουνωντας δικαιολογιες που μεχρι και ο Barney Stinson θα τις ζηλευε και να πω πως απλα δε ψηνομαι αλλο.

No reason whatsover. Απλως "δεν". Πωστολενε. Πρεπει να χεις παντα ενα λογο? Δε μπορει απλα να μη ψηνεσαι αλλο? Την δοση αρχιδιων που χρειαζομουν για τουτη την κινηση
την αντλησα απο τη κωλοτελεια ταινια Forrest Gump. Οσοι δεν την εχετε δει σταματηστε να διαβαζετε τωρα και αντι να κατεβασετε καμια τσοντα κατεβαστε και δειτε αυτη την ταινιαρα. Τεσπα τσακο το το βιντεο τωρα.



Καθε φορα που βλεπω τη σκηνη στο 3:44 οπου αφου τον εχουνε πρηξει οι δημοσιογραφοι ρωτωντας τον για ποιο λογο τρεχει, ο καθυστερας απαντα "i just feel like running", το χαμογελο μου τεντωνεται απτο ενα αυτι στο αλλο.

"Οκ λοιπον, θα πω την αληθεια".

W
R
O
N
G
!

Τελικα εμαθα πως οταν εισαι ξενερωμενος με καποιον, το λογικο ειναι να του το δειξεις πρωτα και μετα να δωσεις μπουλο. "Ε προφανως!" θα μου πειτε. Δηλαδη να φερθεις σα μαλακας καμια βδομαδα, να τον αποφευγεις, να λες οτι να ναι παπαριες για να του σπασεις τα νευρα και ΜΕΤΑ να πεις οτι δε γουσταρεις αλλο. Makes perfect sense ναι. Το να εισαι ξεκαθαρος και να μην τον κοροϊδευεις ειναι πουστχια.

Ρε, σε φαση, μπερδευτηκα. Φουλ. Αλλα ενα ειναι σιγουρο.
There is no good way to break up with someone.

'night sunshines.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου