13 Απριλίου 2010

In da (friend) zone!

Ηθελα να γραφα γι'αυτο το θεμα εδω και καιρο. Δε ξερω γιατι το αφηνα στην ακρη αλλα εχω ορεξη να γραψω τιποτα και δε μου ρχετε καμια αλλη παπαρια. Anyway..


Ααααααχ the friend zone! Η γη απτην οποια δεν υπαρχει γυρισμος. Το μερος που λες "εγω σιγα μη παω απο κει, ξερω ενα μονοπατακι απο διπλα" και οταν τελικα φτανεις δεν το χεις παρει ΧΑΜΠΑΡΙ και στην αρχη εθελοτυφλεις λεγοντας "καλα ειναι μωρε και εδω τελικα" ενω στη πραγματικοτητα θες να τερματισεις τη ζωη σου καρφωνοντας ενα πλαστικο κουταλι στην καρωτιδα σου. Keep lying to yourself ναι.

Προφανως δεν αναφερομαι στην φιλια μεταξυ ατομων διαφορετικου φυλλου που επιδιωκουν να ειναι φιλοι. Πολλοι θα διαφωνησουν μαζι μου αλλα μια χαρα μπορει να υπαρξει τετοια φιλια. Νταξ things get complicated μερικες φορες γιατι ανθρωποι ειμαστε, καυλ-εεε συγνωμη, συναισθηματα εχουμε. Εννοω για τις περιπτωσεις που καψουρευεσαι καποιον και επειδη αφενος του δειχνεις υπερβολικο ενδιαφερον (χωρις να πεταξεις και κανα ερωτικο υπονουμενο για να μη σε περασει κανα ξελιγωμενο) και αφετερου δεν του κανεις και ιδιαιτερο κουκου, ξαφνικα εισαι το "κολληταρι" του. Μιαμ!

Μολις συνειδητοποιησα πως δε ξερω καμια κοπελα που να εχει ζησει τετοια εμπειρια. What the fuck?? Τι ρατσισμος ειναι αυτος?? Αλλα ξερω παρα πολλους φιλους που να συμμεριζονται τουτο το δραμα. This is for you nerd-amigos! Οποτε δεν εχει καψουρευομαι "καποιον". Εχει καψουρευομαι "καποια".

Ο δρομος για την καρδια της -και εννιοτε το κυλωτακι της- ειναι στρωμενος δοκιμασιες και αποστολες που πρεπει να εκπληρωσεις για να στεφθεις νικητης. Η τουλαχιστον ετσι νομιζεις. Ελα μου ντε ομως που ενδιαφερεσαι για αυτην ειλικρινα οποτε οτι και να σου πει θα κατσεις να την ακουσεις υπομμονετικα, παρηγορωντας την για οποια στεναχωρια και να τη βασανιζει, δινοντας της συμβουλες για οτι την απασχολει. Εισαι καλο παιδι ομως και πιστευεις οτι θα το καταλαβει και αυτη καποια στιγμη και θα φας καλα. Μωρε το εκτιμαει, οχι παντα, αλλα τις περισσοτερες φορες το εκτιμαει. Εσυ ομως ποσο σε εκτιμας? Εισαι δηλαδη προθυμος καθε βραδυ να βριζεις τον εαυτο σου που δεν εχεις τα cohones για να την πεις οτι "ξες μη μου λες για τους γκομενους σου γιατι σε γουσταρω"?

Ειναι ψυχοφθορο i know, ωστοσο δεν ειμαστε ανιδιοτελη οντα και καθε φορα που προσφερουμαι χαρα, αντλουμε και μεις λιγη. Ξερω ρε αγορινα το καλο της θες, αλλα σεβασου και τον ανδρισμο σου καμια φορα. Πες οτι εχεις να πεις. Ποτε δε ξερεις. Βασικα μαλλον παπαρα θα φας. Στο λεω. Αλλα θα εισαι true ρε παιδι μου. Σαν τους Manowar ενα πραμα. Υπαρχει περιπτωση οι Manowar να περασουν στο friend zone??? Δεν υπαρχει. Κατι ξερουν. Οχι μην ακους Manowar. Ειπαμε.

Later sunshines!

6 σχόλια:

  1. Ola kala...mexri pou krazeis manowar...kathe swsto nerd kserei oti manowar+dnd=EPIKΝΕΣΣ!
    :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για uber sessions προτιμω πιο ατμοσφερικα πραματα. και αμα ειναι να το ριξουμε στο metsal τοτε Blind Guardian ΜΟΝΟ ;P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αποσπασμα απ΄το πρωτο μου post evar.

    "Α. Δε χρησιμοποιω τονους. Βαριεμαι. Και κανω και ορθογραφικα λαθη. Πολλα. Και συντακτικα. Και οτι θες."

    warned ya :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ζορικο
    καταγραψε τον αριθμο "1" διπλα στο: κοπελες που το εχουν ζησει αυτο εκτος απο εμενα και τους φιλους μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλη μια απ'τις σπανιες αναρτησεις που τα λενε εξω απο τα δοντια! Μπραβο!
    Οσο για το θεμα σου θελει οντως κοτσια για να πεις σε αυτον που θες και που τοσο καρτερας οτι "ξερεις κατι? ναι, μ'αρεσεις" γιατι ολοι μας φοβομαστε μια απορριψη.. Αλλα,ποτε δεν σκεφτομαστε αν ειναι καταφαση η απαντηση που θα παρουμε.
    Αν δεν παλεψεις,δεν κατακτας.

    Εις το επανιδειν! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή